Een klassieke herenkapsel is passé. Ze worden vandaag gecombineerd met een undercut of opscheer. Een combinatie met een undercut of opscheer geeft je een non-chalante look.

De undercut
De undercut blijft een prominente trend voor mannen in 2024. Dit kapsel kenmerkt zich door kort haar aan de zijkanten en achterkant, met langer haar bovenop. De veelzijdigheid van de undercut maakt het mogelijk om op verschillende manieren gestyled te worden, waardoor het een trendy keuze blijft.

Langer haar
Lang haar staat centraal als een belangrijke trend voor mannen in 2024. Het biedt een prachtige mogelijkheid om je persoonlijkheid tot uiting te brengen en te experimenteren met diverse looks. Of je nu kiest voor een slicked back look, een pompadour of een natuurlijke, nonchalante uitstraling, lang haar biedt veelzijdige stylingopties.

De pompadour
De pompadour maakt in 2024 een comeback als een klassieke trend. Met hoog opgestoken haar aan de voorkant van het hoofd is de pompadour ideaal voor mannen met zelfvertrouwen en een stijlvol imago.

Speelse lagen
Lagen zijn een uitstekende manier om volume en textuur aan je haar toe te voegen. Ze zijn ideaal voor mannen met dun haar of voor degenen die een meer speelse uitstraling willen creëren. Of je nu kort of lang haar hebt, lagen kunnen op beide lengtes worden toegepast.

De slicked back look
De slicked back look behoudt zijn status als een tijdloze favoriet. Gekenmerkt door glad, naar achteren gekamd haar, is deze stijl perfect voor formele gelegenheden of voor mannen met een verfijnde uitstraling.